Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNE MAŁO PRACOCHŁONNE,CHOĆ CZAS CHŁODZENIA JEST DŁUGI WARTO JEDNAK POCZEKAĆ.CIASTECZKA DŁUGO SĄ ŚWIEŻE.POLECAM.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4957
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34403
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2077
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113761
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4957
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34403
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2077
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113761
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto,wsawić do lodówki na ok12godz.Po upływie czasu ciasto wyjąć z lodówki rozwałkować na 2cm i wycinać foremkami.
posmarować wycięte ciasteczka z góry rozmąconym jajkiem i posypać cukrem.Wstawić do piekarnika 180stopni.życzę smacznego!!!!!!!!