Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5075
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3316
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5075
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3316
Składniki
Z podanych skladnikow zagniesc ciasto,wstawic do lodowki,na conajmniej pol godziny,nastepnie podzielic ciasto na polowe,rozwalkowac jedna czesc,wykrawac szklanka kola,mozna tez tak jak ja zrobilam,wykrawac kwadraty,na nie klasc sliwke(obralam ze skory)i zalepic(,jak widac na fotce).Z podanego przepisu wychodza dwie blaszki ciastek,(dlatego dzielilam ciasto na polowe:)
Piec ok .pol godz. w 180st.
zaraz po upieczeniu posypac cukrem pudrem:)