Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Składniki
Z podanych skladnikow zagniesc ciasto,wstawic do lodowki,na conajmniej pol godziny,nastepnie podzielic ciasto na polowe,rozwalkowac jedna czesc,wykrawac szklanka kola,mozna tez tak jak ja zrobilam,wykrawac kwadraty,na nie klasc sliwke(obralam ze skory)i zalepic(,jak widac na fotce).Z podanego przepisu wychodza dwie blaszki ciastek,(dlatego dzielilam ciasto na polowe:)
Piec ok .pol godz. w 180st.
zaraz po upieczeniu posypac cukrem pudrem:)