Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i pyszna propozycja deserowa. Pomysł zaczerpnęłam z internetu, wypróbowałam i jestem zachwycona. Takie ciacha świetnie się sprawdzą latem, kiedy przyjdą upalne dni. Bez włączania piekarnika, przygotujecie pyszne, mięciutkie ciastka biszkoptowe. A co ważne zrobicie to naprawdę szybko. Kilkanaście minut i gotowe.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5625
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27794
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 68
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5625
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27794
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 68
Składniki
Śmietankę i wiórki przełożyć do osobnych miseczek. Wewnętrzną stronę biszkopta, posmarować dość grubo serkiem mascarpone. Drugi biszkopt, też z wewnętrznej strony, posmarować dżemem. Oba biszkopty złożyć ze sobą.
Namoczyć w śmietance, a następnie obtoczyć w wiórkach kokosowych.