Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
Wszystkie produkty (płatki ,mąkę .margarynę ,cukier ,żółtka ,pestki dyni i słonecznika ,sezam ,proszek do pieczenia ,orzechy ,skórkę pomarańczową ,rodzynki) połączyłem w dużej misce. Uformowałem ciastka. Piekłem 20 min w 180 stopniach C. Z jednej porcji wyszło mniej więcej 30 sztuk.