Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i zdrowe ciastka owsiane z czekoladą i bananem bez dodatku cukru - najlepsze ze szklanką mleka.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4964
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13438
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5842
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7546
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4964
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13438
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5842
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7546
Składniki
Banany rozgnieść widelcem na gładką masę. Dodać olej. W innej misce wymieszać wszystkie suche składniki. Dodać mieszankę oleju z bananami. Czekoladę pokroić na małą kosteczkę i dodać do pozostałych składników, delikatnie wmieszać. Formować ciasteczka wielkości dużego orzecha włoskiego, układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia I lekko roznieść. Ciastka podczas pieczenia prawie nie zmienią kształtu, trochę urosną. Piec ok 15 minut w 170 stopniach.