Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 24
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 49
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 163
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 24
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 49
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 163
Składniki
Zagnieść ciasto robić małe kulki nadziewać jej rodzynkami w czekoladzie i piec około 20 min w temperaturze 180 C.
Po upieczeniu moczyć w białej czekoladzie (rozpuścić) i kokosach.