Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, smakują jak pieguski, łatwe w przygotowaniu
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10435
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6022
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5319
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12869
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4614
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10435
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6022
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5319
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12869
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4614
Składniki
Masło miksować z cukrem pudrem, dodać cukier wanilinowy ciągle miksując
dodać sól i proszek do pieczenia ciągle miksując. Następnie jajko
miksować na gładką masę. Przestać miksować wsypać mąkę i mieszać i ugniatać drewnianą łyżką
dodać czekoladę pokrojoną w drobną kostkę. chwile mieszać
formować małe kulki (z takiej ilości ciasta co zmieści się na łyżeczce) i układać w odległościach ok 6 cm od siebie
piec 15 minut w piekarniku bez termoobiegu