Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne.Kiedy mamy ochotę na coś słodkiego i szybkiego ,te ciastka są idealne.:)
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 139
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 235
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 139
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 235
Składniki
Masło rozpuścić i wystudzić. Jabłka pokroić na małe części. Jajka zmiksować z cukrami,dodać mąkę,proszek,masło i zmiksować.Jeśli ciasto za gęste dodać jogurt. Na końcu dać jabłka i wymieszać łyżką. Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia łyżką kłaść porcje ciasta. Dać do nagrzanego piekarnika góra-dół do 180st.i piec około 15 min.do zrumienienia. Wystudzone posypać cukrem pudrem.
Smacznego życzę!