Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne.Kiedy mamy ochotę na coś słodkiego i szybkiego ,te ciastka są idealne.:)
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Składniki
Masło rozpuścić i wystudzić. Jabłka pokroić na małe części. Jajka zmiksować z cukrami,dodać mąkę,proszek,masło i zmiksować.Jeśli ciasto za gęste dodać jogurt. Na końcu dać jabłka i wymieszać łyżką. Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia łyżką kłaść porcje ciasta. Dać do nagrzanego piekarnika góra-dół do 180st.i piec około 15 min.do zrumienienia. Wystudzone posypać cukrem pudrem.
Smacznego życzę!