Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne.Kiedy mamy ochotę na coś słodkiego i szybkiego ,te ciastka są idealne.:)
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 728
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1500
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6031
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8900
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 728
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1500
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6031
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8900
Składniki
Masło rozpuścić i wystudzić. Jabłka pokroić na małe części. Jajka zmiksować z cukrami,dodać mąkę,proszek,masło i zmiksować.Jeśli ciasto za gęste dodać jogurt. Na końcu dać jabłka i wymieszać łyżką. Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia łyżką kłaść porcje ciasta. Dać do nagrzanego piekarnika góra-dół do 180st.i piec około 15 min.do zrumienienia. Wystudzone posypać cukrem pudrem.
Smacznego życzę!