Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto francuskie z kiwi i budyniem
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1119
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1119
Składniki
ciasto kroimy na osiem kwadratów.sklejamy ciasto w rogach każdego - jak na zdjęciu, bo powstały miseczki.przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.Jogurt mieszamy z suchym budyniem i cukrem.do miseczek nakładamy masę i układam plasterki kiwi.blachę wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 225 stopni i pieczemy 20-25 minut.