Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastka bez pieczenia, chrupiące i bardzo dobre.
Paprykarz szczeciński to wymieszane mięso ryb, ryż, koncentrat pomidorowy, o...
Odsłon: 23
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 114
Paprykarz szczeciński to wymieszane mięso ryb, ryż, koncentrat pomidorowy, o...
Odsłon: 23
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 114
Składniki
Wszystko, oprócz płatków włożyć do garnka i wymieszać. Podgrzewać na wolnym ogniu ciągle mieszając. Zagotować do momentu ukazania się pęcherzyków. Zdjąć z ognia i dodać płatki. Szybko wymieszać, nabierać łyżką małe porcje i układać na blaszkę.Można w rekach robić kulki.Schłodzić do zastygnięcia..
Przełożyć na talerz.