Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastka bez pieczenia, chrupiące i bardzo dobre.
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1910
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 33
Polecam.
Odsłon: 738
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1910
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 33
Polecam.
Odsłon: 738
Składniki
Wszystko, oprócz płatków włożyć do garnka i wymieszać. Podgrzewać na wolnym ogniu ciągle mieszając. Zagotować do momentu ukazania się pęcherzyków. Zdjąć z ognia i dodać płatki. Szybko wymieszać, nabierać łyżką małe porcje i układać na blaszkę.Można w rekach robić kulki.Schłodzić do zastygnięcia..
Przełożyć na talerz.