Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastka bez pieczenia, chrupiące i bardzo dobre.
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52140
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 159
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52140
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 159
Składniki
Wszystko, oprócz płatków włożyć do garnka i wymieszać. Podgrzewać na wolnym ogniu ciągle mieszając. Zagotować do momentu ukazania się pęcherzyków. Zdjąć z ognia i dodać płatki. Szybko wymieszać, nabierać łyżką małe porcje i układać na blaszkę.Można w rekach robić kulki.Schłodzić do zastygnięcia..
Przełożyć na talerz.