Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie znam nikogo kto nie lubi tego Ciasta. Pyszne, słodkie, rozpływa się w ustach.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 120
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 300
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1251
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2255
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25621
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 120
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 300
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1251
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2255
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25621
Składniki
Odlać pół szklanki mleka, resztę zagotować. Do zimnego mleka dodać mąkę krupczatkę, ziemniaczaną, pszenną, budyń waniliowy i cukier waniliowy. Dokładnie rozmieszać i wlać na gotujące się mleko, cały czas mieszać. Chwilę pogotować, dodać cukier, zagotować i zdjąć z ognia. Wystudzić.
Kostkę masła ucierać, dodając po trochę wystudzoną masę budyniową.
Placek przekładać w kolejności: Biszkopt -połowa masy budyniowej - herbatniki - masa krówkowa - herbatniki - druga połowa masy. Na wierzch zetrzeć czekoladę. SMACZNEGO.