Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To miękkie i proste w przygotowaniu ciasto absztyfikant podbije podniebienia twoich bliskich. Jego głównym składnikiem są gruszki dodające owocowego charakteru.
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2173
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 141
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 245
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2173
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 141
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 245
Składniki
Mąkę przesiej z proszkiem do pieczenia i sodą. Jajka ubij z cukrem, a następnie dodaj do nich produkty sypkie i miękkie masło. Wymieszaj, aby masa na ciasto była gładka i jednolita.
Gruszki obierz, a następnie zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Możesz też pokroić w paski, Zasyp cukrem brązowym. Odstaw na chwilę.
Na dno tortownicy wylej połowę ciasta. Ułóż na nim gruszki. Zalej drugą częścią ciasta.
Piecz ciasto w temperaturze 180 stopni Celsjusza przez około 40 minut.