Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To miękkie i proste w przygotowaniu ciasto absztyfikant podbije podniebienia twoich bliskich. Jego głównym składnikiem są gruszki dodające owocowego charakteru.
Udka z piekarnika są proste w wykonaniu i zawsze smaczne bez względu na to, j...
Odsłon: 2649
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 499
Uwielbiam wszelkiego rodzaju sałatki z dodatkiem makaronu. Są pyszne i pożywn...
Odsłon: 97
Udka z piekarnika są proste w wykonaniu i zawsze smaczne bez względu na to, j...
Odsłon: 2649
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 499
Uwielbiam wszelkiego rodzaju sałatki z dodatkiem makaronu. Są pyszne i pożywn...
Odsłon: 97
Składniki
Mąkę przesiej z proszkiem do pieczenia i sodą. Jajka ubij z cukrem, a następnie dodaj do nich produkty sypkie i miękkie masło. Wymieszaj, aby masa na ciasto była gładka i jednolita.
Gruszki obierz, a następnie zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Możesz też pokroić w paski, Zasyp cukrem brązowym. Odstaw na chwilę.
Na dno tortownicy wylej połowę ciasta. Ułóż na nim gruszki. Zalej drugą częścią ciasta.
Piecz ciasto w temperaturze 180 stopni Celsjusza przez około 40 minut.