Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i proste do wykonania ciasto zapraszam na przepis
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113135
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 538
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 887
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 642
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113135
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 538
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 887
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 642
Składniki
Jabłka obieram kroje w drobną kostkę ,orzechy rozdrabniam .Jajka ubijam z cukrem i szczypta soli następnie dodaje olej i kakao ,mąkę z proszkiem i dokładnie mieszam dodaje jabłka i orzechy mieszam i wylewam na blachę wyłożoną papierem do pieczenia blacha 26 cm
Ciasto piekę na środkowej półce w nagrzanym piekarniku bez termo obiegu w 200 stopniach 30 -35 minut ,Na gorące upieczone ciasto wykladam dżem i posypuje wiórkami kokosowym ja zamiast dżemu dałam polewę Na polewę 15 g margaryny lub masła ,1 łyżka wody ,2 łyżki cukru łyżka kakao rozpuścić i odstawić do ostygnięcia ,do posypania wiórki kokosowe l .Po dokładne wykonanie zapraszam na film