Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się robi i nieraz uratowało mnie podczas niespodziewanej wizyty gości
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113261
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 686
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1205
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 767
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113261
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 686
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1205
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 767
Składniki
Margarynę rozpuścić, żeby było szybciej dodaję do niej cukier i cukier waniliowy,przestudzić
Wsypać mąkę, wbić jajka i dokładnie wymieszac, na końcu dodać proszek do pieczenia i wymieszać.
Do ciasta dodać jakiekolwiek owoce, mogą być mrożone albo posiekane orzechy, kokos itp.
Ciasto wlac do wysmarowanej tłuszczem i wysypanej bułką tarta keksówki i piec w temp.200 st.C ok.40 min