Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Szybkie i smaczne ciasto lekko wilgotne o intensywnym bananowym smaku a do tego czekolada i chrupiąca kruszonka.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 49
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3591
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 128
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 858
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 49
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3591
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 128
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 858
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruszonkę.
Do miski wbij jajka dodaj sól, cukier, cukier waniliowy, zmiksuj wszystko razem dodaj rozgniecione banany , pokrojoną czekoladę,dolej mleko i masło na koniec dodaj przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia.Wszystko dokładnie wymieszaj.Blaszke o wymiarach 25x30 wyłóż papierem do pieczenia wylej połowę ciasta na to posyp połowę kruszonka,a na nią wylej druga część ciasta wierzch posyp resztą kruszonki.Piecz około 35 minut w temperaturze 180st.Smacznego.