Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZYBKIE I ŁATWE W ZROBIENIU :) IDEALNE DO KAWY CZY HERBATY :) POLECAM :)
Polecam.
Odsłon: 708
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 109
Jeżeli macie ochotę zafundować sobie zdrowy obiad z eksperymentalnym twistem,...
Odsłon: 94
Polecam.
Odsłon: 708
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 109
Jeżeli macie ochotę zafundować sobie zdrowy obiad z eksperymentalnym twistem,...
Odsłon: 94
Składniki
MARGARYNĘ ROZTOPIĆ I ODSTAWIĆ DO OSTYGNIĘCIA
JAJKA ( CAŁE ) ROZETRZEĆ Z CUKREM. POWOLI DODAĆ MĄKĘ I BUDYŃ. WLAĆ ROZTOPIONY, OSTUDZONY TŁUSZCZ. DO WYROBIONEJ W MAKUTRZE MASY DODAĆ PROSZEK DO PIECZENIA I DOBRZE WYMIESZAĆ.
MASĘ WYŁOŻYĆ DO NASMAROWANEJ TŁUSZCZEM I OBSYPANEJ BUŁKĄ POJEDYNCZEJ BRYTFANKI.
PIEC OKOŁO 45 MINUT W TEMPERATURZE 180 STOPNI. PRZED WYJĘCIEM Z PIECA SPRAWDZIĆ PATYCZKIEM CZY CIASTO NA PEWNO SIĘ UPIEKŁO. NIE POZOSTAWIAĆ W PIEKARNIKU. WYJĄĆ.