Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9816
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2451
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1605
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 584
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3744
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9816
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2451
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1605
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 584
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3744
Składniki
Białe kiełbaski ugotować. Około 20 minut parzyć na wolnym ogniu. Każdą kiełbaskę pokroić na 4 części.
Kromki chleba pokroić w kostkę i opiec na suchej patelni.
Pora, białą część, pokroić w półplasterki i przelać na sicie najpierw gorącą a następnie zimną wodą. Osączyć na sicie.
Majonez wymieszać z chrzanem.
W naczyniu żaroodpornym ułożyć pokrojone białe kiełbaski. Między kawałkami kiełbasy ułożyć grzanki. Na wierzchu ułożyć pokrojonego pora. Oprószyć delikatnie solą i świeżo mielonym czarnym pieprzem.
Posmarować majonezem z chrzanem.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na ok 20 min.
Gotowe. Smacznego.