Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto rozpływa sie w ustach.Na ptysiowych paluszkach ,z owocami i masą budyniową wyszło rewelacyjne w smaku:)
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 723
Pomysł na danie do ryżu,, ziemniaków czy makaronu. Jak kto woli. Bardzo prost...
Odsłon: 255
U mnie też już powoli czuć świąteczną aurę. :) Proponuję przekąskę ze śledzia...
Odsłon: 443
Karp moczony w mleku i cebuli to przepis, dzięki któremu ryba będzie bardziej...
Odsłon: 5439
Biały sos podstawowy stanowi bazę dla licznych wariantów sosów. Do bazy możem...
Odsłon: 243
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 723
Pomysł na danie do ryżu,, ziemniaków czy makaronu. Jak kto woli. Bardzo prost...
Odsłon: 255
U mnie też już powoli czuć świąteczną aurę. :) Proponuję przekąskę ze śledzia...
Odsłon: 443
Karp moczony w mleku i cebuli to przepis, dzięki któremu ryba będzie bardziej...
Odsłon: 5439
Biały sos podstawowy stanowi bazę dla licznych wariantów sosów. Do bazy możem...
Odsłon: 243
Składniki
Ugotować budyń,do gorącego wspypać galaretki i mieszać do ich rozpuszczenia.Wystudzić. Blaszkę 25/25 wyłożyć folią aluminiową ,ułożyć paluszki ptysiowe i posypac malinami. Wylać masę budyniową.
Na wierzchu rozłożyć winogrona,utopią się w kremie. Rozłożyć paluszki i posypać kakao.
Smacznego życzę!