Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne o delikatnym smaku cappuccino, rozpływające się w ustach...
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31344
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14701
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1393
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31344
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14701
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1393
Składniki
Upiec biszkopt z 4 jajek.
1 szkl. mleka zagotowac z cukrem, a w drugiej wymieszac mąką, żółtka i kawę. Wlac do gotującego mleka i ugotowac budyń.
Kasia utrzec do białości i dodawac budyń. Krem utrzec na puszystą masę. Śmietanę ubic na sztywno z cukrem, a potem dodac żelatynę rozpuszczoną w wodzie (zimną). Utrzec na masę.
Układamy: biszkopt - masa cappuccino - bita śmietana. Posypac gorzką czekoladą lub kakao.