Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest pyszne. Na prawdę polecam go zrobić.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 172
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20040
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1702
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 172
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20040
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1702
Składniki
Upiec biszkopt z 4 jaj.
Budynie śmietankowe ugotować w litrze soku pomarańczowego i gorący ułożyć na ciasto.
Śmietanę ubić z cukrem pudrem, dodać 7 łyżek żelatyny i wyłożyć na zimny budyń.
Na wierzch ułożyć herbatniki i polać polewą wg. uznania.