Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto jest bardzo pyszne i dobrze się kroi.
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 30
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 800
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2099
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4098
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 30
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 800
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2099
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4098
Składniki
Ugotować budyń z 1/2l mleka, do gorącego budyniu dodać galaretką cytrynową i dobrze wymieszać, ostudzić. Zimny budyń ukręcić z margaryną i dodać sok wyciśnięty z 1cytryny.
Mleko skondensowane ukręcić z 1/2kostki margaryny.
Śmietanę ubić z 2op śmietanfixu i 1łużka cukru pudru. Na koniec dodać 1łyżeczkę żelatyny rozpuszczonej w 1/5szkl gorącej wody(żelatyna powinna być tężejąca)