Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i szybkie w przygotowaniu a efekt przepyszny :)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3768
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3811
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 709
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3768
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3811
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 709
Składniki
ubij jajka z cukrem
dodaj margarynę (lub olej) miksując
dodaj mąkę pszenną i ziemniaczaną oraz proszek do pieczenia i aromat waniliowy nadal miksując
dodaj kakao i zmiksuj
pokrój czekoladę w drobne kosteczki i dodaj do masy
wymieszaj łyżką
ciasto wyłóż na wcześniej przygotowaną blaszkę posmarowaną olejem i posypaną kaszą manną (aby ciasto nie przywarło)
włóż do wcześniej rozgrzanego piekarnika do temperatury około 180 stopni bez termoobiegu. Piecz około 45-50 minut w temperaturze 180 stopni