Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pełnowartościowy posiłek w formie deseru idealnie sprawdzi się jako danie na wynos.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11106
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6364
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5414
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13342
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5100
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11106
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6364
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5414
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13342
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5100
Składniki
Kaszę jaglaną gotujemy i studzimy.
Ostudzoną kaszę wrzucamy do blendera, dodajemy jaja, kakao, cukier/słodzik i miksujemy do powstania jednolitej konsystencji.
Na formę wyłożoną papierem do pieczenia wylewamy masę i pieczemy 40-45 min w 170 stopniach.
Dodatki: Owoce miksujemy z twarogiem (ewentualnie dosładzamy) na mus.