Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie ciasto czekoladowe z truskawkami lekko wilgotne idealne na każdą okazję.
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Składniki
Truskawki opłucz obierz z szypułek zostaw na sicie.
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym, dodaj olej,kefir oraz mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia,sodą i kakao czekoladę pokrój w kostkę dodaj do ciasta.
Blachę o wymiarach 25x35 wyłożyć papierem do pieczenia wylać ciasto na wierzch ułożyć truskawki jeśli są duże przekrój na pół.Ciasto piecz około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem.