Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie ciasto czekoladowe z truskawkami lekko wilgotne idealne na każdą okazję.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5263
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 830
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11680
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5046
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1289
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5263
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 830
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11680
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5046
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1289
Składniki
Truskawki opłucz obierz z szypułek zostaw na sicie.
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym, dodaj olej,kefir oraz mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia,sodą i kakao czekoladę pokrój w kostkę dodaj do ciasta.
Blachę o wymiarach 25x35 wyłożyć papierem do pieczenia wylać ciasto na wierzch ułożyć truskawki jeśli są duże przekrój na pół.Ciasto piecz około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem.