Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie ciasto czekoladowe z truskawkami lekko wilgotne idealne na każdą okazję.
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 36
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6799
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 242
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 187
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 448
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 36
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6799
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 242
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 187
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 448
Składniki
Truskawki opłucz obierz z szypułek zostaw na sicie.
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym, dodaj olej,kefir oraz mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia,sodą i kakao czekoladę pokrój w kostkę dodaj do ciasta.
Blachę o wymiarach 25x35 wyłożyć papierem do pieczenia wylać ciasto na wierzch ułożyć truskawki jeśli są duże przekrój na pół.Ciasto piecz około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem.