Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis dla "leniuchów" dostałam od mamy.
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1136
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 81
Masz ochotę zrobić domowy pasztet drobiowy? Wbrew pozorom, nie jest to trudny...
Odsłon: 10531
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4605
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1136
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 81
Masz ochotę zrobić domowy pasztet drobiowy? Wbrew pozorom, nie jest to trudny...
Odsłon: 10531
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4605
Składniki
Składniki na ciasto włożyć do miski (drożdże rozkruszyć, jajka rozmącić) NIE MIESZAĆ! i włożyć do lodówki na 4 godziny. Po tym czasie wszystko wymieszać i przełożyć ciasto na blachę. Wierzch posypać jagodami. Składniki na kruszonkę zagnieść (można dodać trochę cukru kryształu) i rozkruszyć na cieście. Wstawić do zimnego piekarnika i piec 40 min. w 180 stopniach.