Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto wyszło bardzo smaczne,serdecznie polecam:)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6946
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30420
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29179
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6946
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30420
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29179
Składniki
Sypkie produkty oprócz galaretki wymieszać w misce. Tortownicę 22cm wysmarować masłem i wysypać połowę sypkiego poduktu. Gruszki obrać,pokroić na małe cząstki,dodać galaretkę i wymieszać. Wyłożyć na sypką warstwę,przykryć drugą polową. Na wierzchu ułożyć cieńkie plasterki masła. Dać do nagrzanego piekarnika do 190st.i piec do złotego koloru.
Smacznego życzę!