Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne ciasto, które zachwyci każdego wielbiciela jabłek.
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 148
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 302
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 682
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 75
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 126
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 148
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 302
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 682
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 75
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 126
Składniki
Jabłka pokroić w kostkę, orzechy posiekać na drobne kawałki.Przesianą mąkę wymieszać z sodą, proszkiem do pieczenia i cynamonem.
Jajka i cukier utrzeć mikserem do białości. Dodawać porcjami mąkę. Miksować na wolnych obrotach. Na koniec dodać olej.
Do masy wrzucamy jabłka wraz z orzechami i mieszamy łyżką.
Ciasto wylewamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy 50 minut w 180 stopniach.