Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciasto jogurtowe"
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 220
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1039
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 513
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666496
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 220
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1039
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 513
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666496
Składniki
Ciasto: zagnieć. 1/3 ciasta zamroź, resztą wyłóż dużą blachę, posmaruj dżemem.
Masa: (oprócz białek) wymieszaj. Białka ubij, delikatnie połącz z masą. Wylej na ciasto. Posyp startą na tarce o grubych oczkach resztą zamrożonego ciasta. Piecz godzinę w 170°C.
<strong>Przepis przysłała Karolina Kościółek z Dąbrowy k. Chełma</strong>
czas przygotowania: 80 min, ilość porcji: 10, cena za porcję: 2 złŹródło: Chwila dla Ciebie