Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Deska do krojenia, nóż, salaterka, łyżka, blaszka wyłożona papierem do pieczenia
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23054
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1049
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104866
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23054
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1049
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104866
Składniki
Półbagietki przekroić wzdłuż. Usunąć miękki środek. Nie trzeba tego robić bardzo dokładnie. Bagietki umieścić na blaszcze wyłożonej papierem do pieczenia. Do salaterki przełożyć makrelę, oczyszczoną ze skóry i ości. Dodać wiórki sera żółtego. Dodać pokrojoną w drobną kostkę białą, słodką cebulkę. Dodać pokrojoną w drobną kostkę paprykę, pokrojonego pomidorka, pokrojone oliwki. Dodać natkę pietruszki, czosnek niedźwiedzi, pieprz młotkowany z kolendrą. Dodać rozbełtane jajka wymieszane z majonezem. Dodać sól do smaku. Wszystko dokładnie wymieszać. Taką masą napełnić bagietki. Ładnie wyrównać. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 20-30 min. Bagietki dobrze smakują gorące, ale też są dobre wystudzone. Dobrym dodatkiem jest ketchup, sos tysiąca wysp lub inny ulubiony. Smacznego.