Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto wyszło delikatne i puszyste, że na pewno upiekę je jeszcze nie raz. Polecam :-)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2248
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1353
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 508
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3517
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1161
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2248
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1353
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 508
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3517
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1161
Składniki
Masło lub margarynę rozpuścić i schłodzić. Jajka utrzeć razem z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę. Dodać jogurt, przesianą mąkę, rozpuszczony tłuszcz i proszek do pieczenia. Średnią blachę wysmarować tłuszczem i posypać bułką tartą. Gotowe ciasto przełożyć do blachy.
Brzoskwinie pokroić w kostkę i wyłożyć na cieście. Całość wstawić do nagrzanego piekarnika i piec 45 minut w temperaturze 180 stopni C. Po upieczeniu wystudzić. Można posypać cukrem pudrem Smacznego :-)