Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
osładzajmy sobie ten trudny czas koronawirusa
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1217
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2896
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 993
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1761
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1217
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2896
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 993
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1761
Składniki
Całość miksujemy chwilkę aż się składniki ze sobą połączą.Oprócz jagód i budyniu.Dopiero po zmieszaniu dokładamy jagody bez syropu i mieszamy łyżką.Syrop można wykorzystać do soku z gumijagód.Do foremki o wymiarach 24×24 cm wlewamy ciasto
Budyń gotujemy zgodnie z zaleceniem opakowania. Przestudzony budyń nakładamy łyżką na wierzch ciasta. Piec około 45 minut w temp. 180 stopni.