Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
osładzajmy sobie ten trudny czas koronawirusa
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 600
Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Odsłon: 38
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 600
Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Odsłon: 38
Składniki
Całość miksujemy chwilkę aż się składniki ze sobą połączą.Oprócz jagód i budyniu.Dopiero po zmieszaniu dokładamy jagody bez syropu i mieszamy łyżką.Syrop można wykorzystać do soku z gumijagód.Do foremki o wymiarach 24×24 cm wlewamy ciasto
Budyń gotujemy zgodnie z zaleceniem opakowania. Przestudzony budyń nakładamy łyżką na wierzch ciasta. Piec około 45 minut w temp. 180 stopni.