Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
osładzajmy sobie ten trudny czas koronawirusa
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 174
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 1337
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 174
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 1337
Składniki
Całość miksujemy chwilkę aż się składniki ze sobą połączą.Oprócz jagód i budyniu.Dopiero po zmieszaniu dokładamy jagody bez syropu i mieszamy łyżką.Syrop można wykorzystać do soku z gumijagód.Do foremki o wymiarach 24×24 cm wlewamy ciasto
Budyń gotujemy zgodnie z zaleceniem opakowania. Przestudzony budyń nakładamy łyżką na wierzch ciasta. Piec około 45 minut w temp. 180 stopni.