Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w wykonaniu ciasto z jogurtem naturalnym, dowolnymi owocami sezonowymi przykrytymi pyszną kruszonką.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Przed rozpoczęciem przygotowywania ciasta: - mąkę i proszek przesiej przez sito, - jajka i jogurt wyjmij wcześniej z lodówki - muszą mieć temperaturę pokojową, - blaszkę 25x36 cm wyłóż papierem do pieczenia, - piekarnik rozgrzej do 180 stopni, program góra-dół.