Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w wykonaniu ciasto z jogurtem naturalnym, dowolnymi owocami sezonowymi przykrytymi pyszną kruszonką.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5539
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1025
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12033
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5133
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1457
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5539
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1025
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12033
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5133
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1457
Składniki
Przed rozpoczęciem przygotowywania ciasta: - mąkę i proszek przesiej przez sito, - jajka i jogurt wyjmij wcześniej z lodówki - muszą mieć temperaturę pokojową, - blaszkę 25x36 cm wyłóż papierem do pieczenia, - piekarnik rozgrzej do 180 stopni, program góra-dół.