Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 05-10-2022
Kto lubi ciasta? mam dziś dla was mój wymyślony przepis na przepyszne ciasto które jest banalnie proste w wykonaniu. Zapraszam pod podanym linkiem na zapoznanie się z nim
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 80
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 80
Składniki
Do miski wbić jajka wsypać cukier i zmiksować na pulchną masę następnie dodać resztę składników i zmiksować na jednolitą masę
Jajka z cukrem zmiksować na pulchną masę dodać twaróg oraz suche budynie i także zmiksować
Do blaszki z papierem przełożyć ciasto a na nie masę twarogową wstawić do nagrzanego piekarnika ustawionego na 180 stopni i piec 1 godzinę i 5 minut, 20 minut przed końcem pieczenia się ciasta wstawić miskę z gorącą wodą. Upieczone pozostawić przy uchylonych drzwiczkach
Po ostygnięciu udekorować polewą lub według swego uznania