Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, smaczne, łatwe i tanie. Chyba nie trzeba dodawać nic więcej. Polecam.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326387
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12075
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16812
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5484
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326387
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12075
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16812
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5484
Składniki
Masło utrzeć mikserem z jajkami i cukrem, aż całość stanie się jednolitą masą. Dodać kakao i ekstrakt waniliowy. Nadal ucierać. Powoli dosypywać mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia. Gdy wszystko połączy się przełożyć do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Wymiary keksówki 29x11 cm. Na cieście poukładać obrane i pokrojone gruszki. Piec w nagrzanym piekarniku około 40 minut w temperaturze 180 st. C. Po wystudzeniu posmarować czekoladą rozpuszczoną na parze z mlekiem.