Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste do wykonania a jednocześnie smaczne ciasto z owocami.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 149
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 72
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 317
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1454
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 149
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 72
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 317
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1454
Składniki
Jajka ubić na puszysto z cukrem. Mąkę przesiać i wymieszać z proszkiem do pieczenia i kakao. Masę jajeczną wymieszać z produktami sypkimi. Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Blaszkę 24 x 35 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Wlać przygotowane ciasto, wstawić do nagrzanego piekarnika, piec 20 minut lub do suchego patyczka. Ciasto wystudzić , przekroić na połowę.
Z brzoskwiń odlać syrop , 1 szklanka dodać drugą wody , zagotować , rozpuścić galaretki , pozostawić do stężenia. Sernik przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Wyłożyć na ciasto , ułożyć brzoskwinie.
Zalać tężejącą galaretką.
Przykryć drugą połową ciasta. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej , dodać 3 łyżki mleka , wymieszać , wyłożyć na ciasto, posypać wiórkami kokosowymi.
Schłodzić w lodówce , pokroić na porcje.