Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam Wam kochani na niedzielny dodatek po obiedzie. Ciasto lekkie i aromatyczne ,szybko zniknie z talerza:)
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 683
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4176
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17398
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3257
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 217
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 683
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4176
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17398
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3257
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 217
Składniki
Margarynę utrzeć z jajkami i cukrem. Dodać mąkę ,cukry i znów utrzeć. Dodać mleko tyle, by ciasto miało konsystencję śmietany. Dodać resztę składników,na koniec dać skórkę pomarańczową ,oraz pokrojone w talarki banany,wymieszać już łyżką. Na blaszkę 25/25 cm wyłożoną papierem do pieczenia wyłożyć ciasto,wyrównać ,dać do nagrzanego piekarnika do 180st. Piec około 1 godz.do suchego patyczka,po upieczeniu można polac polewą lub posypać cukrem pudrem.
Smacznego życzę!