Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjnejedzenie.pl- ciasto jest przepyszne, ma dużą ilośc bakalii. Jest przygotowywane z naturalnych składników, bez konserwantów. Idealne na święta i nie tylko. Mozna je kupić tutaj: tradycyjnejedzenie.pl
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113267
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 696
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1219
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 776
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113267
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 696
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1219
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 776
Składniki
Masło utrzeć z cukrem pudrem, dodać 3 jajka, następnie 1/3 mąki i wymieszać. Dodawać kolejno: 3 jajka i 1/3 mąki (wymieszać), 4 jajka, 1/3 mąki (wymieszać). Na koniec dodać proszek do pieczenia i bakalie. Bakalie mogą być różne: figi, śliwka kalifornijska- najmniej, orzechy włoskie, daktyle, morele suszone, rodzynki, banany- chipsy, wiórki kokosowe, ananas, żurawina. Wszystko wymieszać i rozlać do blaszek. Piec około 60 min w temperaturze 180-190 stopni.