Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne ciasto bez pieczenia. Herbatniki i krem karpatkowy z torebki. Przepis ponownie wstawiam na prośbę kuzynek Ewy i Agnieszki. Pozdrawiam wszystkich.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3081
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 220
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 95
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3081
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 220
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 95
Składniki
Forma 21 X 21 cm.. Krem wykonujemy zgodnie z opisem na opakowaniu. Ja dodałam 2 łyżki soku z cytryny.
Formę wykładamy herbatnikami , każde ciastko polewamy łyżką mleka i delikatnie rozprowadzamy po nim .
Herbatniki pokrywamy warstwą masy krówkowej,a na nią wykładamy następną partię herbatników.
Na herbatniki znów kładziemy warstwę masy krówkowej i solidnie posypujemy grubo posiekanymi orzechami.
Teraz wykładamy krem i oprószamy kakaem.
Wstawiamy do lodówki .