Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto idealne na cieple dni,dla ochlody!
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 463
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 181
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 463
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 181
Składniki
3 dowolne smaki galaretek gotujemy kazda na ok.400ml wody 2 galaretki malinowe rozpusuczamy na 350ml wody 1 galaretke krystaliczna na góre rozpuszczamy w 400ml wody. Tortownice wykladamy biszkoptami i nasaczamy sokiem z malin. Smietanke kremówke ubijamy ,dodajac stopniowo serka.nastepnie dodajemy pokrojone 3 kolorowe galaretki,lekko mieszamy i dodajemy dwie malinowe ,lekko tezejace galaretki do masy i mieszamy do polaczenia. Nastepnie tezejaca mase wlewamy na biszkopty i dajemy do lodówki. Wtym czasie kroimy truskawki.Ukladamy je na stezonym ciescie i zalewamy galaretka krystaliczna.
Ciasto wkladamy na ok.godzine do lodówki. SMACZNEGO!!!!