Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 785
Smaczny sernik śmietankowy do kawy. Przepis na dużą blaszkę, około 24x40cm. W...
Odsłon: 12305
Warto przygotować. Kotlety z mielonego mięsa z indyka, własnej roboty sos. Bu...
Odsłon: 228
To część naszego rodzinnego kulinarnego wyzwania — czy 9-letnia dziewczynka p...
Odsłon: 7442
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 785
Smaczny sernik śmietankowy do kawy. Przepis na dużą blaszkę, około 24x40cm. W...
Odsłon: 12305
Warto przygotować. Kotlety z mielonego mięsa z indyka, własnej roboty sos. Bu...
Odsłon: 228
To część naszego rodzinnego kulinarnego wyzwania — czy 9-letnia dziewczynka p...
Odsłon: 7442
Składniki
jaja wbijamy do naczynia
dodajemy cukier
miksujemy do puszystej piany
kiedy skończymy miksować no sitka przekładamy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i przesiewając mieszamy delikatnie mieszając w jedną stronę nie wyciągając łyżki dopiero na końcu kiedy skończymy mieszać można wyjąć
całość wylewamy na blachę wyłożoną papierem i natłuszczoną
pieczemy w 180 stopniach aż zbrązowieje
wyjąć przestudzić
ananasy kroimy w kawałki wykładamy na biszkopt
gotujemy budyń jak na opakowaniu wylewamy gorący na ananasy
jabłka przesmażone wykładamy na budyń
a na końcu dajemy galaretki
całość do lodówki na 30 minut