Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak ktoś chce zaskoczyć swoich gości, to polecam to szybkie i bez pieczenia ciacho.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 258
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 258
Składniki
Na blaszke wykładam herbatniki, 3 rzędy po 5 herbatników.
Kajmak wykładam do miski dodaje ryż dmuchany i dokładnie mieszam, przekładam na herbatniki.
Śmietankę mixuje na sztywno z fixami, następnie dodaje po łyżce mascarpone i mixuje. Masę przekładam na blaszkę.
Czekoladę ścieram i posypuje górę ciasta.
Wkładam do lodówki na 2-3h