Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 20214
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1019
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3985
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 19085
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 20214
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1019
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3985
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 19085
Składniki
Formę wyłóż herbatnikami Budynie ugotuj w pół litra mleka . Gorące budynie wylej na herbatniki . Ostudź.
Na wierzchu ułóż przebrane maliny , wstaw do lodówki. Galaretkę rozpuść w 330 ml wody. Ostudź . Gdy zacznie tężeć , delikatnie polej maliny . Wstaw na minimum 2 godziny do lodówki. Smacznego !