Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 40
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 324
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1404
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 138
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 40
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 324
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1404
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 138
Składniki
Formę wyłóż herbatnikami Budynie ugotuj w pół litra mleka . Gorące budynie wylej na herbatniki . Ostudź.
Na wierzchu ułóż przebrane maliny , wstaw do lodówki. Galaretkę rozpuść w 330 ml wody. Ostudź . Gdy zacznie tężeć , delikatnie polej maliny . Wstaw na minimum 2 godziny do lodówki. Smacznego !