Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, aromatyczne i zdrowe ciasto. Jest doskonałym dodatkiem do kawy oraz dobrym sposobem na to, aby przekonać nasze dzieci do jedzenia marchewki.
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 261
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 358
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4469
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1874
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3699
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 261
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 358
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4469
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1874
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3699
Składniki
Masło rozpuszczamy w rondelku, chwilę studzimy i dodajemy do niego cukier i jajko. Do miski wsypujemy wszystkie suche składniki: mąkę (ja dodałam żytniej - razowej), płatki owsiane, sodę, pokruszoną czekoladę i orzechy nerkowca. Dodajemy do tego mieszaninę z rondelka i ponownie wszystko mieszamy.
Następnie formujemy ciasteczka i pieczemy przez około 12-14 minut w temperaturze 180 stopni C. Smacznego!