Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste ciasto z maślanką i posypką cukrowo-kakaową. Ciasto z rabarbarem, może być i z innymi owocami. Ciasto wyszło bardzo dobre,miękkie a za razem z chrupiącą posypką.
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 437
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2359
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38677
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1359
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 437
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2359
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38677
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1359
Składniki
ciasto-Jajka zmiksować z cukrem. Przesiać mąkę z proszkiem. Mieszając dolewać maślankę a potem olej. Na koniec dodać posypkę i wymieszać. Wylać na blaszkę 30x40 cm. wyłożoną papierem do pieczenia.
Rabarbar oczyścić, pokroić na centymetrowe kawałki, zasypać cukrem na przynajmniej godzinę. Odsączyć i rozsypać na cieście.
kruszonka-Wszystkie składniki trochę zmiksować, potem rękoma rozkruszyć. Rozsypać na rabarbar.
Piec ok.45-50 min. w 175 *C. Pod koniec pieczenia, przykryć papierem do pieczenia. Po ostudzeniu oprószyć cukrem pudrem.