Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu , aromatyczne ciasto bez pieczenia.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7963
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 335
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3324
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 612
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7963
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 335
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3324
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 612
Składniki
Blaszkę 24 x 35 cm wyłożyć papierem do pieczenia , ułożyć herbatniki. Morele umyć, usunąć pestki, zblendować. Galaretki przezroczyste rozpuścić w 1 1/2 szklanki gorącej gotowanej wody, pozostawić do stężenia.
Gdy galaretki zaczną tężeć, śmietanę ubić na sztywno, dodać ser wymieszać, dodać mus morelowy i krzepnące galaretki, wszystko wymieszać i wyłożyć na herbatniki.
Galaretki malinowe rozpuścić w 2 szklankach gorącej gotowanej wody , pozostawić do zakrzepnięcia, gdy zaczną krzepnąć wyłożyć na ciasto.
Pozostawić do schłodzenia w lodówce na 4 godziny, podzielić na porcje.