Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 323
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2756
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 892
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1649
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14439
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 323
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2756
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 892
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1649
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14439
Składniki
Zrobić krem: 3 szkl mleka zagotować z cukrem i cukrem wanilinowym. Resztę mleka wymieszać z mąkami i ugotować budyń. Zimny utrzeć z masłem.
Dużą blachę wyłożć krakersami, posmarować kremem, teraz druga warstwa krekersów i znowu krem. Tak samo trzecia warstwa krakersów i krem. Wierzch można posypać kokosem.