Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto orzechowe z serem- pyszne ciasto biszkoptowo- orzechowe z masą i wkładką serową.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4238
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7237
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85447
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4238
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7237
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85447
Składniki
Biszkopt: Białka ubijamy na sztywną pianę z cukrem dodajemy pozostałe składniki i mieszamy najlepiej łyżka. Pieczemy w formie 25/36 do 35 minut. Chłodny przekrawamy na pół.
Masa: Orzechy zalewamy gotującym mlekiem wymieszanym z cukrem. Odstawiamy do ostygnięcia a następnie ucieramy z margaryną.
Ser: Margarynę ucieramy z cukrem, dodajemy żółtka, proszek do pieczenia, ser a na końcu pianę ubitą z białek i budyń. Mieszamy i pieczemy na foli do 50 minut w 180 stopniach. Przełożenie ciasta: Biszkopt- połowa masy- ser- reszta masy- biszkopt