Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste, tanie i smaczne ciasto.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 671
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 57
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 110
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 95
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 986
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 492
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 671
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 57
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 110
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 95
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 986
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 492
Składniki
Jabłka obrać i pokroić na średniej wielkości kostkę.Zasypać cukrem i wlać olej. Całość delikatnie wymieszać i odstawić na godzinę do lodówki.
Dodać mąkę, jajka, sodę i proszek do pieczenia.
Formę wyłożyć pergaminem i przełożyć ciasto. Piec w nagrzanym piekarniku 200*- 220* ok. 45 min. Do jabłek można dodać 10 dkg. rodzynek i 10 dkg. orzechów. Życzę smacznego P.S. Zamiast jabłek można użyć rabarbar.