Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiłam je drugi raz za pierwszym razem w tortownicy 22cm było dość wysokie, dłużej piekłam i było bardziej suche tym razem zrobiłam w 24 i jakoś wyszło mi lepsze było bardziej wilgotne a ja takie lubię
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85126
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2413
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9928
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3838
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7036
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85126
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2413
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9928
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3838
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7036
Składniki
Jajka ubić z cukrami na puszystą masę ,dodawać po trochu mąkę z proszkiem a na końcu roztopione i przestudzone masło ,połowę ciasta wylać do formy.
Na to położyć pokrojone w cienkie plasterki jabłka ,rodzynki, połamaną na małe kawałki czekoladę i posypać połową kokosu zalać drugą częścią ciasta i wierzch posypać resztą kokosu, piec ok 40 minut w 180 stopniach.