Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciasto które zrobisz bez użycia miksera
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3495
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 51
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2960
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 172
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 134
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3495
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 51
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2960
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 172
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 134
Składniki
Jajka wymieszaj z cukrami i szczyptą soli Dodaj olej i maślankę, połącz Wsyp mąkę i proszek do pieczenia, wymieszaj (mogą zostać grudki) Jagody podziel na pół, do jednej części wsyp łyżeczkę mąki i wymieszaj Jagody z mąką dodaj do ciasta i delikatnie wymieszaj Ciasto przełóż do foremki wyłożonej papierem do pieczenia Na wierzch wysyp drugą część jagód Kruszonka: wszystkie składnik rozetrzyj ze sobą do uzyskania okruchów Ciasto posyp kruszonką Piecz w piekarniku nagrzanym do 180°C przez ok. 30 min (do suchego patyczka)